På Marckey AB:s webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.
Du kan enkelt rensa bort alla cookies från din dator under Inställningar i din webbläsare. Läs mer här.
På Marckey AB:s webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.
Du kan enkelt rensa bort alla cookies från din dator under Inställningar i din webbläsare. Läs mer här.

Cookies | Sekretess och användarvillkor | Integritetspolicy

Sekretess och användarvillkor

Behandling av personuppgifter

Vi på Marckey AB värnar om din personliga integritet. All behandling av personuppgifter som vi använder sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Från den 25 maj 2018 gäller dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) inom EU/ESS.

På Marckey AB avser vi som personuppgiftsansvarig att behandla personuppgifter som lämnas till oss i samband med registrering på hemsidan, samtycke i mail, seminarium/event, sociala medier, bloggprenumeration och liknande insatser.

Syftet med insamling av personuppgifter

På Marckey AB behandlar vi personuppgifter som du själv har tillhandahållit oss i syfte att administrera dem inför eventuell framtida kontakt. Intresseanmälningar och personuppgifter från dig administreras för att ingå i eventuella avtal med dig, ge information om pågående projekt och service som vi tillhandahåller i samband med förfrågningar och supportärenden. De personuppgifter vi behandlar är bland annat namn, e-postadress och IP-adress, alltså information som kan härleda till dig som person. Vi ber dig notera att när du använder vår webbplats finns det funktioner som gör det möjligt för dig att lägga upp information som kan betraktas som personliga uppgifter. Du får endast lägga upp information om andra personer om du har deras samtycke till att tillhandahålla oss deras information.

Laglig grund

Marckey AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. När det är nödvändigt behandlar vi dina personuppgifter för att fullgöra ett avtal med dig och när vi har ett annat legitimt och berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter. Vi kommer att inhämta ditt samtycke innan vi påbörjar behandling av dina personuppgifter som enligt lagstiftningen kräver ditt samtycke.

Ditt godkännande

Genom att registrera dina personuppgifter på vår hemsida samtycker du till att Marckey AB, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att förbättra våra tjänster, produkter, service eller liknande, informera om status i pågående och kommande händelser samt genomföra kundundersökningar. Genom registrering hos Marckey AB samtycker du även till att motta information och marknadsföringsmaterial via e-post, telefon, per post, eller annat motsvarande sätt. Detta förutsätter att du vid registrering eller senare uppgivit ditt telefonnummer eller din e-postadress till oss. Marckey AB äger rätten att dokumentera din kommunikation med oss.

Du har rätt att från Marckey AB få information om behandlingen av de personuppgifter som berör dig. Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du har rätt att en gång per år, genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till Marckey AB, begära att få information om vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Du har rätt att begära att dina uppgifter inte används för direkt marknadsföring.

Om du inte vill ta del av erbjudanden och/eller marknadsföring vänligen kontakta oss via mail till info@marckey.se.se eller genom att avregistrera dig i något av utskicken. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta åligger det Marckey AB att vidta rättelseåtgärder.

Integritetspolicy

I vår integritetspolicy som beskrivs nedan kan du läsa och få en tydlig förståelse för hur vi samlar in, använder, skyddar eller på annat sätt hanterar dina personuppgifter.

Personlig information vi samlar in när du besöker vår hemsida

När du registrerar dig via något av våra formulär på vår hemsida kan du bli ombedd att lämna ditt namn, mejladress, telefonnummer, hemsideadress eller andra detaljer.

När samlar vi in information?

Vi samlar in information när du fyller i ett formulär eller ger ifrån dig annan information på vår sajt.

Varför behöver vi din information?

Informationen som du ger ifrån dig hjälper oss på två sätt:

  • Vi kan personifiera din upplevelse och leverera den typ av innehåll och produkterbjudanden som du är mest intresserad av.
  • Vi kan förbättra vår hemsida så att den kan vara till större nytta för dig.

Varför behöver vi din mailadress?

Vi behöver din mailadress för att kunna:  

  • Skicka information som kan vara av intresse för dig, svara på förfrågningar och/eller andra frågeställningar eller frågor.
  • Lägga till den till vår utskickslista för att fortsätta skicka mejl till våra kunder efter att den ursprungliga affären har upphört.

Kan du avbryta din prenumeration av mailutskick från Marckey AB?

Du kan när som helst avbryta din prenumeration. Detta kan du göra på två sätt: 

  • Antingen genom att klicka på ”avregistrera” i något av våra mailutskick
  • Eller genom att maila oss på info@marckey.se  

Hur skyddar vi din information? 

Din personliga information lagras bakom säkrade nätverk och är tillgänglig för enbart ett begränsat antal personer som har speciella rättigheter till dessa system. Dessa personer är skyldiga att hålla informationen konfidentiell. Dessutom är all känslig information som du anger krypterad via SSL (Secure Socket Layer technology).

Vi genomför en stor variation av säkerhetsåtgärder när en användare lämnar in, skickar in eller vill ha åtkomst till sin information för att upprätthålla säkerheten för din personliga information.

Kontaktinformation
Om du har några frågor angående vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss på info@marckey.se